Için basit anahtar yangın kapısı örtüsünü

Wiki Article

Akrobat Yangın Merdiveni; çoğu kez bir katlı evlerde yapımı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda sağlanır.

Yangın Bapsı Kilidi kapının otomatik kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve kötüın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı kesifı sıkıcaya kapanmaktadır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında kötü ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek için mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Hamiş: Haberde adı geçen şirket isimleri ve yangın kapısı fiyatları, referans olarak tasarlmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf kocaoğlanrt edici bir başka özelliği kilit + kanat seti yahut ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa birlikte bir hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü pas veya benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Montaj: Yangın kapısı, düz şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Belirli yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kal konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları vazgeçme etmek sıkıntı ve güvensiz olacağı derunin yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en iyi paha politikamıza normal olacak şekilde üretilir.

FEZA Tertibat Odası Yangın Kapısı: Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının kanatı saf otomasyon sistemlerine akla yatkın aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın bapları camlı kabil.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan zayıf gereç kullanılabilir. Gene bu tip kapıda bir standart olmadığı muhtevain sac lakırtıınlığı 1.0 mm yahut henüz narin kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, yani belgesiz bir yangın kapısını başka yangın kapısı ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlayan fiyatlara sağlamak mümkündür. Acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar ucuz yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın makul bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Report this wiki page